HVA ER STHL MARGFETT Økologisk margfett og talg fra gressbeitende kyr. Produktet kommer fra smeltet fett som lages ved å separere fettene når STHL tilbereder beinbuljongen. Den lages ved å småkoke fettet til det er skilt fra kjøttet og andre urenheter. Dette resulterer i et solid, kremaktig hvitt fett som har en rik biffsmak og aroma. HVORFOR VELGE STHL MARGFETT Tradisjonelt har talg og marg blitt brukt som matfett for sin karakteristiske smak og høye steketemperatur. Fordeler: Økologisk Gressforet og «gress-finished» Gått fritt på beite Rik på stearinsyre Lite flerumettet fett Talg og marg fra gressforet storfe gir noen av følgende næringsstoffer: Vitaminene A, D, K, E og B12 Kolin CLA HVORDAN BRUKE Passer perfekt i stekepannen når det er på tide å steke et kjøttstykke – spesielt hvis du ønsker en perfekt stekeoverflate. Fungerer også utmerket ved frityrsteking. NÆRINGSINNHOLD Per 100 gram Energi 3684 kJ / 896 kcal Fett 99,6 g Hvorav mettet fett 47,3 g Hvorav enumettet fett 43,4 g Hvorav flerumettet fett 3,4 g Omega-3 1,1 g Omega-6 2,3 g Sukker 0 g Protein 0,1 g Salt <1 mg Ingredienser: Gressforet storfemarg og talg* *økologisk ingrediens Åpnet emballasje oppbevares i kjøleskap og konsumeres innen to måneder. Best før: Se på undersiden av glasset. beef tallow Legg til ønskeliste